MALGRAT REALITZAR UN MOLT BON PARTIT, EL FILIAL NO ACONSEGUIR MARCAR A VIC

i

UE VIC 0 – RCD ESPANYOL B 0

El darrer diumenge dia 12 d’octubre, el filial perico es va desplaçar a Vic per disputar la cinquena jornada d ela Lliga de Segona Divisió Nacional femenina que va acabar amb sensacions que domini i sense acosneguir endur-se una victoria que es van mereixer pero el desencert de cara a porteria les va condemnar.

El partit va consistir en la majoria de la seva durada en un monoleg blanc-i-blau de possessió i arribades per acosneguir fer gols i endur-se els 3 punts de vic però de nou es tornava a resistir una victoria quest cop bne merescuda ja que les locals disposaren d’alguna jugada aïllada d’atac però les periques disposaren de més de 12 jugades clares de gol des d centrades laterals, contraatacs, jugades individuals, faltes laterals corners… pe`ro semblava que la piltoa no entrava.

Malgrat l’empat, visitar Vic sempre es complicat i més davant d’un equip combatiu pero amb poque idees futbolistiques que aguantare tot el partit, amb clares mostres d’esgotament als ultims 20-25min de l’encontre. Malgrat la poca eficiència de cara a porteria rival, aquest cop es va mantenri la porteria a zero gràcies a una gran solidesa i concentració defensives col.lectives. De nous, les noies espanyolistes msotraren un gran nivell de forma i una molt bona actitud. Ara a pensar en el Transportes Alcaine, a veure si es pot començar a sumar de 3 en 3.

Van jugar: Andrea G, Laia, Moyano, Bacter, Amgela, Yaiza, Altmann, Bolta, ANdrea, Laura i Chama.

També van jugar: Nerea (Juvenila A) i Barni.

Deixa un comentari