Viladecans 0-9 Aleví

Viladecans 0-9 R.C.D.Espanyol Aleví

Diumenge 9 d’Octubre a les 12:45h es va disputar al camp municipal de Viladecans l‘amistós contra el RCD Espanyol.
En el primer quart les periques van sortir amb molta força intensificant les seves arribades a l’àrea rival. Amb un clar domini durant aquesta part, va arribar el primer gol al minut 7 per una bona jugada individual culminada per Iris. L’Espanyol no va baixar el ritme i dos minuts més tard, va arribar el segon gol obra de Jannet que va marcar aprofitant un rebot. El primer quart va terminar amb un 0-5 a favor de les periques.

El segon quart, el plantejament del Espanyol va ser de mantenir la possessió, les arribades a l’àrea rival van disminuir però van intensificar amb molta velocitat el joc. Els dos equips, van tenir ocasions però la bona actuació de les porteres van evitar els gols. Amb el mateix resultat es van anar els dos equips al descans.

Al tercer quart, les periques van continuar amb la llarga possessió de la pilota amb una marxa més “revolucionada” amb impaciència e intranquil·litat. Les ocasions van augmentar però no acabava d’arribar el gol.

L’últim quart va començar molt bé similar al primer quart, intensificant les arribades a l’àrea del Viladecans i mantenint el bon desplegament com portava fent tot el partit. Al minut 5 va arribar el gol amb una assistència de Iris a Jannet. L’espanyol continuava amb ganes de fer més gols i amb una bona jugada individual de Eva va arribar el setè. A falta de cinc minuts per finalitzar el partit, Chary va anotar els últims dos gols i tancar la golejada.

Les periques van fer un dels millors partits que portem d’aquesta temporada destacant l’actitud i l’ambició, veient reflectida la progressió impartida en els entrenaments.

Han jugat:             També han jugat: