Bonaire 1-5 Aleví

Divendres 5 de Desembre al camp municipal del Bonaire es va disputar el partit endarrerit que hi havia pendent.

Al primer cuart, les periques no van ser capaç de desplegar el seu bon joc on cada setmana demostra que els inicis no són dels seus punts forts. Va estar molt disputat inclús les jugadores del Bonaire arribaven amb més claritat a l’àrea de Irune. La continuïtat de les accions per part del conjunt local es van veure reflectides en el minut 8 quan es va anotar el 1-0 de corner on la marca que rematava estava completament sola.

En el segon cuart, les periques van estar més tranquil·les i van sortir a per el partit. Al minut 2 una bona jugada de Jannet va donar el empat cedint-li el gol a Claudia. Van seguir les continues arribades de cada equip però una vegada més les porteres ho van impedir.

Al tercer cuart, va ser on l’Espanyol va espavilar amb un bon inici i amb molta intensitat on començaven a donar claritat a les seves accions. Al minut 2, Eva va aprofitar un rebuig de la portera local ja que no va poder agafar la pilota a la primera intervenció.  Les envestides per part del conjunt visitant, van donar la seva recompensa quan Jannet va anotar el 1-3 per una bona jugada individual.

L’últim cuart, les periques no van conformar-se amb el resultat i van sortir a augmentar la xifra. Van passar 3 minuts quan Claudia M amb un tir ajustat va aconseguir el cuart gol. Les locals van baixar la intensitat davant d’això i va ser quan Claudia G amb un potent tir des de fora de l’àrea va aconseguir l’últim gol del partit.

El pròxim partit el conjunt blanc-i-blau rep la visita al la ciutat esportiva Dani Jarque al Viladecans, Diumenge 11:00h.

Han jugat:           També han jugat: