NO ENS DEIXIS MORIR, FES-TE EL CARNET DEL FEMENÍ

Carnet Femení 2014-15

No ens deixis morir, fes-te el carnet deL femení

Cada any teníem rumors que el femení “A” desapareixeria. Bé, un cop més, el femení “A” continuarà endavant, però les condicions són molt dures i complicades. Els problemes econòmics del club han fet prendre decisions dràstiques.

Els responsables del femení no volem entrar en crítiques i retrets, tan sols volem lluitar per reflotar i aconseguir un femení autofinançat.

-SOCI @ S i PARTICULARS; podeu col·laborar realitzant un donatiu de 25 € en forma de carnet del femení. Es paga un import petit a l’any; 25 € i aquest import es comptabilitza directament en el pressupost del femení.

Volem arrivar als 1.000 carnets  !!

Demaneu el carnet a femeni@rcdespanyol.com

Per un futur asegurat, Femeni autofinazat !!

-PATROCINADORES; entre tots busquem patrocinadors. Els necessitem de diferents nivells; des de grans empreses, mitjanes, petites, … .El contracte és oficial amb el RCDE i es disposen de diverses opcions disponibles per a cada mida d’empresa.

Escriviu-nos a femeni@rcdespanyol.com  i us informarem

One thought on “NO ENS DEIXIS MORIR, FES-TE EL CARNET DEL FEMENÍ

 1. NO ENS DEIXIS MORIR, FES-TE EL CARNET DE L’FEMENÍ

  Un soci / seguidor de l’femenins, ens fa aquesta reflexió, sobre la crida dels femenins per fer-se el carnet;

  “Em sembla que la crida no és molt correcte ja que es posa tot el pes a les espatlles de l’aficionat. El club ha d’assumir que són ells els que han de salvar al femení i no l’aficionat

  Aquesta és la nostra resposta;

  “Gràcies pels teus comentaris. El club NO va destinar fons per a les nomines dels femenins, ja que el deute general és molt gran i ha pres la decisió que el femení busqui el seu autofinançament. No ens queda més solució.

  Tens raó el just seria que el club es fes càrrec, però no ho farà. No hi ha una altra solució; no hi ha diners i si alguin de nosaltres vol ajudar al femení és ARA, amb carnets i ajudant a trobar petites o mitjanes empreses que ens patrocinin.

  La teva visió és correctíssima, peró la realitat és que no tenim una altra sortida. Això ARA, si va de debò. El moment és ARA, i la decisió de reflotar el femení és de la gent …… “

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s