LA CAPITANA DEL FEMENí “B” DEIXA EL RCDE PER EMPRENDRE EL SOMNI AMERICÀ

Laura

Na Laura ens deixa per seguir el seu futur academic i esportiu fora de Barcelona, ja que ha fitxat pel Soccer Central Connecticut State University dels EEUU.

Moltes gràcies pert tot. Ets una gran persona.

Això es el que ha publicat al seu web personal;

Ahir van acabar tres anys increibles portant la samarreta del RCDEspanyol. Des de que vaig arribar m’he sentit com a casa, com si portés tota la vida allà… I això no ho fa un club, un nom… Ho fan les persones que en formen part i m’han acompanyat durant aquest temps. Haig de donar les gràcies per haver-me fet millor futbolista i millor persona, aquí he aprés part del que sóc i se fer ara, el fet de portar un escut com aquest, et fa formar part d’una familia… M’han ensenyat a valorar, respectar, patir, disfrutar, guanyar i perdre. Pero sobretot he tingut el plaer de sentir la gran força d’aquest sentiment, portar el braçalet amb el gran 21… Això son valors i espero tornar-los a sentir i portar en un futur. Per altra banda, desitjo que el femení acabi tenint el reconeixement que es mereix per tot el que ha donat a la seva història, s’ho mereix, i ens ho mereixem, tornarem a créixer!
I per acabar, agraïr a totes les companyes, entrenadores i entrenadors i fisios, per aquests tres anys, que fan possible que pugui fer un salt per continuar aprenent i creixent. Gràcies de tot cor maravellosa minoria!
Res mai s’acaba si alguna cosa t’ho recorda.

One thought on “LA CAPITANA DEL FEMENí “B” DEIXA EL RCDE PER EMPRENDRE EL SOMNI AMERICÀ

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s