PATROCINADORS OFICIALS I DONATIUS PARTICULARS en forma de carnet femení

Cada any teníem rumors que el femení “A” desapareixeria. Bé, un cop més, el femení “A” continuarà endavant, però les condicions són molt dures i complicades. Els problemes econòmics del club han fet prendre decisions dràstiques.

Nosaltres no volem entrar en crítiques i retrets, tan sols volem lluitar per reflotar-lo.

Posarem tots els esforços possibles, però us necessitem a tots i a totes i us demanem diverses coses:

1.No perdeu l’esperança, tingueu confiança que ens en sortirem. L’objectiu no és lluitar per la copa de la Reina, però reflotarem l’equip i els propers anys seran encara millors.

2.Donar-li la màxima repercussió i comunicació que la gent dels femenins hem pres la determinació de no llençar la tovallola i lluitar per superar aquest mal moment.

3.Enviadnos un lema o titular que faci que ens uneixi a tots per lluitar junts. Pudeu enviar-lo a femeni@rcdespanyol.com

4.Entre tots busquem PATROCINADORS. Els necessitem de diferents nivells; des de grans empreses, mitjanes, petites, etc … ..Aquesta vegada son 3 nivell de patrocini raonables. Envieu dades a femeni@rcdespanyol.com

5.A nivell particular podeu col·laborar de la manera que consideri;

-Buscant empreses patrocinadores. Paseu-nos els contactes a femení@rcdespanyol.com.

-Amb les VOSTRES DONACIONS  en forma de carnet del femení. Es paga un import petit a l’any de 25 € i anirá directament al pressupost del Femení “A”. Si vol fer el donatiu de 25€, contacteu a femeni@rcdespanyol.com (així ho podrem controlar millor).

L’objectiu es tenir 4.000 donatius anuals en format de carnet fel femeni. Si voleu farem constar el vostra nom a la web del femeni.

-Enviant idees imaginatives a femeni@rcdespanyol.com.

  1. Estem creant una nova web dels femenins RCDE potent de tots els femenins, on posarem publicitat, notícies, entrevistes, acutalidat del Femení A i la resta d’equips femenins del RCDE, també de la resta del futbol femení espanyol i internacional …… https://espanyolbasefemeni.wordpress.com
  1. Necessitem col.laborad@rs per la realització i manteniment de la nova web.

 

  1. Repetim que amb petites ajudes i col·laboració de tots, trobarem patrocinis i ajudes … i ens en sortirem.

Gràcies a tot@s.

One thought on “PATROCINADORS OFICIALS I DONATIUS PARTICULARS en forma de carnet femení

  1. Hola amigos,
    pienso que, como en tantas otras situaciones que se nos presenta en la vida, ante las adversidades, el afrontarlas con ánimo y valentía es lo que hace que acaben superándose. Y como dicen… “uno no se ahoga por caer en un río, sino por quedarte sumergido en él”, así que, siempre, siempre, los sueños que tenemos nunca desaparecerán si las personas no los abandonamos. Luchemos y rememos todos en la misma dirección porque ese puerto que vemos en el horizonte es el mismo para tod@s.
    ¡Arriba Español! ¡Arriba Femení!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s