RCD ESPANYOL FEMENÍ “A” 1ª DIVISIÓ FUTBOL……..(donan’s un lema….)

Samarretes penjant

RCD ESPANYOL FEMENÍ “A” 1ª DIVISIÓ FUTBOL……..(necessitem un lema….)

Primer de tot, moltes gràcies per escoltar-nos i donar-nos l’oportunitat d’explicar-nos.

Cada any teníem rumors que el femení “A” del RCD Espanyol desapareixeria. Bé, un cop més, el femení “A” continuarà endavant, però les condicions que ens ha posat el consell de direcció del club són molt dures i aboquen al femení pràcticament a la seva desaparició. Els problemes econòmics del club han fet prendre decisions dràstiques.

Nosaltres, els responsables de la secció, no volem entrar en crítiques i retrets, tan sols volem lluitar per reflotar-lo. Posarem tots els esforços possibles, però us necessitem a tots i a totes i us demanem diverses coses:

1.L’objectiu del pròxima temporada no és per quedar en els primers llocs, ni lluitar per la copa de la Reina, però si reflotar l’equip per mantenir la categoria i, establir les bases perquè els propers anys, que seran, segur millors .

2.Donar la màxima repercussió i comunicació que la gent dels femenins hem pres la determinació de no tirar la tovallola i lluitar per superar aquest mal moment.

3.Estamos buscant esponsorització en diferents nivells; des de grans empreses, mitjanes i petites. Seran tres nivells d’imports assequibles i raonables (entre 5.000€ la més econonòmica). Autoritzats pel RCDE i tot de forma oficial. Nosaltres volem establir el contacte i les negociacions finals i firmes seran directament amb el club.

  1. Els contractes detallaran els beneficis de cada un dels tres nivells, que contenen un ventall d’ells, com samarreta, pantalons, notificació de patrocini, publicitat en el camp, entrades estadi, anunci web …..
  1. Us agrairem una resposta en qualsevol sentit al correu femeni@rcdespanyol.com

Moltes gràcies

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s