L’Infantil “B” suma 3 valiosos punts a casa.

fontsanta 19 10 14 001

Infantil “B”, 6-1, C.D. Fontsanta Fatjo

Diumenge dia 19 d’octubre a les 10h les periques van iniciar la 3a jornada de lliga a la ciutat esportiva Dani Jarque. S’aproximava l’inici d’un partit molt dur e intens perquè la Fontsanta venia de guanyar tots els partits que havia disputat fins al moment. I, per tant, era un rival a batre.

Durant la primera part es va donar un partit poc fluït a causa de que la Fontsanta va plantejar el partit tancant-se darrera. Van sortit amb un 3-2-1 com a sistema perquè ens havien vingut a veure contra el Barça i van veure que podien treure benefici d’això. Durant la primera part el tempo del partit va ser de les periques y van avançar-se al marcador al minut 6 de partit. La Fontsanta va intentar de totes les maneres tancar espais interiors, cosa que va provocar un partit molt entrebancat. Basaven el seu joc en contres y pilotes llargues que, al minut 8 aquest plantejament els hi van donar fruits pujant l’1-1 al marcador. Les periques van pujar una marxa a la velocitat del partit y van anar-se’n al descans amb un 3-1 a favor.

La segona part va continuar sent un partit sense cap mena de fluïdesa a causa del plantejament de els visitants. Encara que es van veure moltes mes ocasions de les noies que en la primera part. Ja que, el cansament era evident en les noies de la Fontsanta i va ocasionar que el partit culminés amb un 6-1 al marcador.

Les nostres noies van saber aconseguir uns 3 punts importantíssims perquè ens consoliden com a segones a la lliga derrotant a un gran equip que segur que queda a la part alta de la classificació. Una dinàmica que s’ha de mantenir perquè a vegades, quan el partit es poc fluït, on no arriba la qualitat arriba el sacrifici.

fontsanta 19 10 14 016 fontsanta 19 10 14 037 fontsanta 19 10 14 042

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s