PARTIT DEL BENJAMÍ CONTRA UN RIVAL QUE MAI HA BAIXAT ELS BRAÇOS; SABADELL, 0 – RCD ESPANYOL, 8

PREBE

En Guillem ens ha enviat;

Les petites han aconseguit una victòria molt important en un partit elèctric d’anades i tornades, on segurament el resultat podria haver estat un altre amb algun gol de les locals. El partit ha començat controlat per les nostres, creant jugades de força perill però sense poder entrar al àrea degut a la forta defensa del Sabadell, i ha tingut que ser amb xuts des de fora l’àrea on hem pogut obrir el marcador obra de Ennia primer i Júlia després. En el segon quart ha seguit la mateixa tònica controlant el partit i generant més perill, així doncs Nerea per partida doble i Guerra farien el 0-5 el qual arribaríem al descans.

En la represa, el Sabadell no ha baixat els braços i s’ha llençat al atac, creant diverses contres on podria haver fet algun gol que altre. Les petites però s’han defensat molt bé, i aprofitant aquets atacs que generaven les locals, han pogut sortir al contraatac tenint ocasions clares de gol, però només ha arribat un que ha sigut en pp. Finalment en el darrer quart, el partit ha sigut d’anades i tornades amb ocasions per les dues parts, que les nostres han sabut aprofitar millor, amb gols de Júlia novament i Alejandra, fent el definitiu 0-8.