L’INFANTIL “A” PERIQUITO CADA DIA JUGA MILLOR AL FUTBOL!

INF A

Na Juliana ens ha enviat;

Es preveia un gran duel entre un potent Mercantil amb ganes d’apropar-se a les places privilegiades de la classificació i un Espanyol que volia seguir lluitant pel liderat però el partit fou un monòleg blanc-.i blau a partir del primer minut de joc on la possessió era totalment visitant. No obstant, faltaven ofensives més clares i invicisives per provocar errors rivals molt ben salvats en aprt per la grna actuació de la potera mercantilenca.

EL primer quart comená amb llargues possessions visitatns i amb motla mobilitat d eles seves jugadores facilitant les arribades pero encara sese crear gran perill. A les acaballes dle quart una gran passada d’Anna a l’espai a Sandra S, facilitar una gran definició un gran gol per estrenar el marcador.

El segon quart seguí la dinàmica amb un MErcantil molt ben situat deefensivament i amb la única estrategia ofensiva de buscar a la seva referència per banda esquerra, que es trobava molt sola i topava una vegada darrera la’ltre amb la murall perica. Anna aconseguí amb unagrna jugada individual distancià al seu equip al marcador pero 2 minuts més tard en una jugada puntual el Mercantil posava el 1-2 al marcador i feia pensar que no es rendien, que volien seguir llutiant pel aprtit i que no seria tan facil com semblava als priemrs minuts. Anna tornà a acosneguir un gol situant un 1-3 amb un joc atrevit i cada cop més combiantiu, mòbil i complert.

El tercer quart seguí la mateixa dinàmica epro ja amb un Mercantil desfet fisicament i animicament, ja que tenien poca pilota i la eprdien ràpidament. SandraS per aprtida doble i Alba acosneguien dos gols més que instauraven la tranquil.litat als espectadors pericos que s’havien apropat a Sabadell (1-6).

A l’últim quart la intensitat d ejoc epr aprt dels dos equips disminuí totalment, les jugades eren més lentes, hi havia menys perill. El cansanci de quarts anteriors passava factura i la poca resistencia rival no motivava a seguir lluitant. Pero senyoretes cal mantenir la intensitat durant tot el aprtit indeoendenment del rival, per que som l’espanyol, perque tenim sempre fam de més gols, de més victories, de més de TOT!

Felicitats noies per al victoria pero sobretot per haver mostrat una dinamica d’equip ascendent pel que fa a continguts apresos! Heu expressat amb els peus una dianmsime i una varietat de jugades ofensives combinades amb una solidesa defensiva digne d’alabar. A seguir treballant aixi, ja que així no hi ha equip que us pogui aturar!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s